Skorzystaj z pomocy Społecznej Pomocy Komunikacyjnej!

Uczestnicząc w naszych burzach mózgów spojrzysz na swoją organizację z nowej perspektywy
Skorzystasz z wiedzy, doświadczenia i kreatywności profesjonalistów komunikacji
Razem wymyślicie jak skutecznie promować Twoją organizację i pokonywać komunikacyjne wyzwania

Jak to działa?
  • Burze mózgów organizujemy cyklicznie, co dwa tygodnie
  • Po kreatywne wsparcie mogą zgłaszać się organizacje pozarządowe, grupy nieformalne i osoby działające na rzecz pożytku publicznego*
  • Do udziału w burzy mózgów zapraszani są wolontariusze - specjaliści_tki komunikacji, których kompetencje i zainteresowania najlepiej pasują do Twojego wyzwania
  • Jeśli chcesz, byśmy zorganizowali burzę dla Ciebie - wypełnij formularz briefu
  • Burze trwają ok. 2-3h, odbywają się w godzinach rannych w Warszawie
  • Po Twojej stronie leży zapewnienie sali (jeśli nie masz sali - możemy pomóc) i podstawowych materiałów: flipchartów, mazaków, kartek i przyborów do pisania, karteczek post it. Będzie miło, jeśli zapewnisz też coś do przegryzienia:)
Jak skorzystać?
Zgłoś chęć udziału w burzy mózgów i wypełnij ten formularz. Jeśli masz pytania - pisz na adres andrzej.jedrzejczak@fundacjglosniej.pl
Co jeszcze musisz wiedzieć?
  • Projekt ma charakter niekomercyjny
  • Uczestnicy burz mózgów nie są wynagradzani
  • Zgłaszane tematy będą realizowane w miarę możliwości i dostępności wolontariuszy, w kolejności zgłoszeń
  • Organizatorzy zachowują sobie prawo do odrzucenia tematu* lub traktowania szczególnie pilnych lub ciekawych tematów priorytetowo
*Pomoc nie wspiera organizacji lub inicjatyw rasistowskich, nacjonalistycznych, homofobicznych, seksistowskich czy w inny sposób dyskryminujących jakąkolwiek grupę społeczną lub łamiących prawo. Z pomocy wyłączone są również organizacje pracodawców i branży komercyjnych, oraz organizacje i inicjatywy, których działalność ma negatywny wpływ na środowisko naturalne lub dobrostan zwierząt.